Followers

Sunday, December 25, 2011

Kasut Puma?


pemandangan luar kedai puma kat KLCC


pemandangan dalam bangunan KLCC hari krismas.
kalau tengok dari luar memang tak berani masuk KLCC ni.
macam untuk org kaya je.. kalau dah masuk dalam tu rupanya
macam pasaraya biasa je..

Dulu2 .., rajin la pakai seluar puma..sekarang susah nak cari brand Puma ni,,
pasaraya besar pun tak banyak jual brand ni.. Teringin pulak nak
pakai brand puma balik.. nak cari kasut..sebab sekarang dah rajin pergi jogging..
kasut yg ada murah2 tu kejap je habis berkecai.. puas la survey dalam intenet..
berkenan dengan kasut puma FAAS 700.. sebanyak-banyak kasut puma yg saya
tengok..yg ni je la nampak macam ok sikit rupa dia.. yg lain tu..teruk betul..
harga dah la mahal nak mampus.. sampai 3 ratus lebih..


rak kasut puma yg sempat di ambil gambar..
semenjak ada kamera ni..,rajin bawa kamera
kehulu kehilir..pantang lepa je ambik gambar..


yang ni dikatakan FAAS 700 tu

dah berkenan design macam ni..tapi lepas try pakai..tak best la pulak..
design dalaman tapak kaki dia terlebih berlekuk lekuk..sampai sakit kaki..
harga dah la mahal.. rupa tak berapa nak cantik..pakai tak sedap pulak..
tak jadi beli.. fuh nasib baik.. kalau tak bertambah hutang kad kredit..hehe

tapi bertambah juga hutang.. sebab lepas tu beli seluar Tracksuit dan t-shirt round neck
dia pulak.. itu saja pun dah seratus setengah.. hampeh.. tak pe lah..
biar pape asal bergaye.. tu yg susah pakai kad kredit tu..dengar khabar
kakitangan awam nak naik gaji..emm.. camtu kita habis kan dulu apa
yang ada..haha.. kalau gaji tak jadi naik nanti..kita buat sup je la
seluar Tracksuit puma tu..


ada banyak jenis kasut puma..tapi kebanyakanya tak menarik

mungkin la yang jual kat KLCC tu tak menarik..takpe..cari lagi kat tempat lain..
masuk kat AL IKHSAN, MIZI SPORT dan macam2 kedai lagi.. ade je
kasut branded terus masuk tengok.. memang sah la.. semua kasut puma
tak menarik..


kedai AL-IKHSAN punya promosi.


mizi sport pun banyak pilihan juga

ahh.. gagal misi beli satu set pakaian sukan PUMA kali ni..
dapat beli seluar dan t-shirt je.. tapi kasut tetap kene beli juga satu..
kasut yang ada dah macam roti jala..haha.. brand lain saya tak minat..
dah tak jadi beli kasut puma..ingat nak pergi beli kasut power je ..
tak sempat tengok kasut power..terberkenan plak kat kasut line-7..
hehe..murah je 60 hengget..tak pe la..janji hati dah suka..tak tau le..
berapa hari je boleh pakai sebelum jadi roti jala balik..haha..



cam ni la rupa kasut line 7..boleh la..hehe


PUMA AXIS


ada jumpa member pat keje pakai kasut ni..adu geramnya
kenapa saya cari tak jumpa.. yang ni versi baru 2012.
dia kata beli kat langkawai masa lima.. dia beli murah lak tu
rm 120. harga sepatutnya rm 2 ratus lebih.

5 comments:

  1. smart kasut line 7 tu, ok juga tahan gak setahun tu lobai heheh. Best la kalo jln2 rajin ambil gambar, boleh berkongsi info. Mcm ni pun byl gak info yg akk dpt tentang puma

    ReplyDelete
  2. hehe..saya suka tengok blog awk tu..sentiasa ada gambar baru.. seronok kalau rajin bawak kamera.. sambil cerita ada gambar bukti..kan best..hehe

    ReplyDelete
  3. atok !! puma !! atok !! puma !! :p

    ReplyDelete
  4. cucunda blikan,,,atok bayao yerk... :p

    ReplyDelete